Someone like you - Adele

Tjaa, sitter och bakar kladdiiiiskaka, soft, när det är klart ska jag upp och fortsätta i rummet, håller på och städar osv. SOOOOFT. Efter det ska jag ringa erik, sen blir det nog film och sen go to sleep, ska till skogen imorgon, men först har jag engelska b, jaja hejdå då. hihi


jag och lina pumpar vatten hehe

no school

vart ingen skola för mig idag, sov inget alls inatt, hade mardrömmar om lillasystern, vaknade, fick små panikångestattacker, somnade av utmattning, drömde mardrömmar, vaknade osv osv. 
Var ärligt en skit jobbig natt, så jag orkade inte dra mig till skolan och Ewa förstod så hon sjukanmälde mig. Sen ringde mamma och frågade om jag ville följa med till IKEA drog dit och fick några saker till rummet, nu är jag snart klar, nu är det bara en ny garderob, sen är det finito!!!! Ungefär ett halvår har det tagit då att fixa det, sen i present kommer jag önska mig en ny matta, sen är allt klart. Varenda lilla detalj!!! DÅLIGT SKÖNT!!!

nu ska jag fortsätta snacka i telefonen med sveriges största mupp eeeerik, sen fixa lite med  nya sakerna till rummet, så hörs vi väl då. pallar inte langa någon bild, för seeegt interneeeet. hehe tpl.

Kom hem

Var nyss ute och leta efter lillasyster med picco, hittade henne inte. Det värsta är att jag ser så mycket av mig själv i henne just nu, och jag vet hur det gick för mig och hon går mer och mer åt det hållet. Det är jobbigt att se, men samtidigt kan jag inte göra något. Jag kan inte prata med henne, för jag vet själv av egna erfarenheter att hon inte kommer lyssna. Det är ingen ide att försöka. Jag hoppas bara att hon tar sig samman och kommer hem igen.

nu ska jag kolla på film och sova. Tpl.

I guess you can hang with me



inte alla får plats i en soptunna hehehe, ska snart tagga till bussen, ingen engelska b idag så börjar tjugo i två, jävlar vad soft!!!!!!!! hejdå sen ska jag möta upp erika och följa med när hon piercar tungan, hahaha omg pallante!!!!!! hejdå.

maria äe zöt



Haft en härlig tjejkväll med brudarna på marias landställe, allt vi gjorde var att äta och spela kort/spel, mysigt ändåååå. Nu ska jag käka och sen duscha tieeep. Hejdohejdo.

dåligt söt maria är på bilden.

fuuuuuck no

hahahah näää jag pallante alltså!!!!! varför är folk så dumma och går runt och säger saker som inte är sant, hahaha ärligt alltså, jag vill inte ens veta vad som går runt i nynäs alltså tänk när min syrra får höra liksom haha fuck no, haha vad är det här för skit!!!!! haha omg

ska fixa mig nu kvart över tre drar jag mot gullmars och möter tjejerna, måste prata med dom om det här nu alltså hahaha pallante med mitt liv!!11 sen drar vi iallafall till marias landställe och softar och har en riktig tjejkväll! Synd att inte amanda kunde följa med baara :(


hejhej klassen

soft dag

tja, idag var skolan ganska sooooft, drog till nynäs efter mötte min morbror och fixade lite, sen avsluta vi med middag på mix's gottttt. SKulle träffat erika men vi gör det på torsdag istället. hehehe. PIZZA TIME. dåligt soft. Är fan lite trött nu alltså så ska bara softa, och imorgon börjar jag klockan nio, skönt. FAst dock slutar jag typ runt 4/5 för den där dumma idrotten efter håltimmen. Fml. men vi ska äta på subway woho heheh

skola gör mig trött

tja, är fett trött skola idag, döööda mig, fy tusan vad tråkigt det är alltså. Sen var inte maria där, tänker massor på dig, love you.
Imorgon är detju skola också sen blir det ner till nynäs och fixa lite och träffa erika, soft. Men vi hörs då. Tjingeling.

kul liv



Vid sex går bussen till haninge. Fan vad tråkigt jag har.

Tooooorra

Fan vad jag är trött på alla torra jävlar som finns alltså, lev för dagen era psykos, istället för att planera typ minut för minut. Ni är ju bara så efterblivna!!! Ärligt så måste ni vara dom tråkigaste som finns, som är reda för att göra minsta lilla snedsteg, åh nej om jag inte kommer hem då så blablabla, åh nej mamma sa att jag inte fick göra det här blablabla, ni är ju på stora nollor som inte har så kul liv. 




Wiz Khalifa - No sleep

Tjena, kom nyss hem ungefär, igår vad det skolstart, tokigt, vi hade fått en ny i klassen från liiiidingö, hahaha. LOL.
Efter skolan tagga jag och brudarna hem till Lina, Amanda och Maria taggade runt halv sex typ, då drog jag och lina och köpte mjölk och vipsgrädde, tagga hem igen och gjorde pannkakor, dåligt fula dom vart, Hahahaha fick inte en enda rund, hahaha. Runt åtta tagga jag därifrån och åkte till älvsjö och tåg tåget till nynäs, mötte oscar vid nynäsgård så taggade vi upp till lägenheten, kollade på film och softade, efter några timmar kom jocke, marcus och två tjejer, sen senare kom erika och olivia, vi taggade ner till hamnvik runt ett kanske, då drog brudarna och sen lite senare drog erika och evelina, fast jag och marcus bangade på att bada, haha meeesar, så det var bara jocke och oscar som bada hehehe, sen efter det drog vi hem igen kanske runt 2 halv tre? När vi kom hem kollade jag och oscar på andra twilight filmen, sen sov vi. hehehe. Hejdå.

Btw, lördag och söndag ska jag jobba hos morbror sooooft


brb skola

kvart i tolv går bussen till skolan, soft..... efter det ska jag till nynäs och slagga där.
bra. Tja.

haha dudes sorry liksom

oj har inte skrivit på snart en vecka, men vart i nynäs nästa hela veckan, har kanske vart hemma två dar, om ens det. Har umgåtts med massa härligt folk, mest erika. Kom hem för en timme sen ungefär, tänkte städa lite och sortera tvätt och sånt, imorgon börjar ju skolan! Shittttt. Dåligt jobbigt alltså. 

Fast dessutom funkade inte internet heller åskan slog ner i modemet, daaamn. Ska börja städa nu och lyssna på kapten röd, han är ju rätt dålig, i.


Hej babe, du är ganska efterbliven men jag tycker om dig ändå.

YEAHYEAHYEAH

Kom nyss ner från grannarna, drog dit och käkade lite mat nu ska jag ladda ner lite musik sen kolla på film, har sovit ganska taskigt dom senaste dagarna faktiskt. Imorgon ska jag ner till nynäs & träffa Erika. SOFT. Hejdå.


Jag & erika när vi var små, när vi bodde ihop. Hihi.

kind of crazyzyzy


vart inge jobb igår, skulle egentligen jobbat idag men hade ingen lust att gå upp kvart i åtta, heh. 
men jag slaggade i jennies lägenhet iallafall, käkade pizza, drack vin, tagga till sigyns hem till Alex med Erika, Larsson & Alex, sen vart det backlura. Och nu har jag typ precis kommit hem ska softa lite var planen, hehe. Tjarå.


Friskt när man hittar den här bilden, vad gick snett liksom

brb jobb

Snart kommer morbror och hämtar mig så drar vi iväg och jobbar så jag kan tjäna lite cash, mmm yeaaah!!!
Sen ska jag slagga hos min älskade men efterblivna storasyster, det blir soft. 
Ska sminka och platta håret snabbt nu eftersom jag försov mig, bra jobbaaaaat. Hörs då kyckling, heido.


Åhej vad jag saknar dig.

En sån otrolig saknad

Jag saknar dig, orden räcker inte till. "Jag saknar dig så att det gör ont" - det räcker inte ens att beskriva vilken våg av smärtor som går genom mig så fort jag ser namnen Mikaela. Ca ett och ett halvt år har det gått. Ändå kommer jag ihåg allt som om det hände nyss. För bara en minut sen. Och ingen förstår heller, ingen vet hur det känns att mista en allra bästavän sådär, ena sekunden var du där, du andades, du skrattade, du log, andra sekunden var du borta, din själ åkte iväg, det fanns inget kvar, livet bara sögs ur dig. Jag smsade dig så många gånger, jag ringde, jag förstod bara inte varför du inte svarade. Du hade precis ringt och sagt att du älskade mig, du lät så glad, som om att allting var bra, som du äntligen hittat vägen till lyckan. Jag var så glad för din skull, att allting skulle lösa sig. 

Jag var så dum. Jag förstod inte vad som var påväg att hända. Jag visste inte att det där var det sista du någonsin skulle säga till mig. Att jag aldrig mer skulle få höra din röst, aldrig mer skulle jag få känna av tryggheten som jag hade hos dig. 

Du svor att du aldrig skulle göra så, du visste hur mycket jag kämpade för att kunna gå vidare med livet sedan Joakim. Du lovade Mikaela, LOVADE, betydde det ingenting alls för dig? Du svor på ditt liv. Vi skulle ju klara allting, tillsammans, vi skulle skratta, vi skulle le, vi skulle vara så jävla glada. 

Du förstår inte hur mycket jag kämpar på en dag för att inte bryta ihop, för att kunna gå upp på morgonen och behålla vettet tills kvällen. På senaste tiden har det gått bättre. Men jag vill ha dig här så du kan se mina framsteg. Hur bra jag mår, hur glad jag är. 

Om du bara kunde känna lyckan med mig. Om du bara hade hållt ditt löfte.

28/2-2010  ♥

hahaha dudes?!

Anonym om bakabakabaka:
slampa du håller på med en annan kille men ändå sa har du albins tröja på dig slampa


ÄÄÄH hahaha ärligt? Det är ju exakt samma sak som om att jag skulle ha Jossans tröja på mig typ? Hahaha äääh, sen när kan man inte ha en kompis tröja på sig liksom? Herregud vad löjligt!!! Ännu löjligare var ju att någon skrev word efter, haha lol!!!! jag dör av skratt typ, vilka töntar


bakabakabaka


Trött tjej med albins tröja ska nu baka lite middag. 
Soft.

soft

tja, hääänder då? själv vaknade jag nyss av att det blåste och regnade så himla mycket! 
Men igår drog jag först in till stan och shoppade lite snabbt, sen drog jag hem och vände kan man säga för jag skulle till nynäs & käka middag med mamma, syrrorna, tommy & Wilkman's, kom hem halv åtta imorse sen skulle vi åka till uppsala idag, men jag slapp, skönt som faaan. Så nu ska jag dricka massa mjölk och springa runt naken, hehe eller? nej men jag ska dricka mjölk, MYMS


Kung på att ta outfit bilder, eellleeeer?

I väntan på bussen mot gullmars

DAY TWO: Nine things about yourself.

1. Min storasyster Jennie är det bästa jag vet.
2. Jag älskar High School Musical, dansar & sjunger till dom låtarna när jag har väldigt tråkigt.
3. Jag hatar Wallander/Beck.
4. Mitt rum är aldrig städat, när jag väl städar så går det kanske tre timmar innan det ser likadant ut.
5. Jag är egentligen blond.
6. Jag är väldigt elak mot dom jag inte tycker om.
7. Jag är beroende av mjölk.
8. Jag bor i fosterhem, och har flyttat runt sen påsk 2010.
9. Jag är lärrlurad och inte alls särskilt smart, om jag ska vara ärlig.


Ja ä snygg & sten c00l

Ten days

DAY ONE: Ten things you want to do before you die.

1.
Åka till USA och gå i High school. (kanske lite sent nu hehe)
2. Träffa Eminem.
3. Åka till IBIZA och festa tills jag stupar.
4. Köpa min vita hummerliknande BMW.
5. Flytta till Los Angeles.
6. Adoptera barn.
7. Jobba med välgörenhet för fattiga länder.
8. Öppna en egen bakaffär, i L.A.
9. Köpa en liten chichaoua.
10. Skaffa en riktigt jävla fet lägenhet.

Working progress

Tja! Kom nyss in igen jag har vart ute & jobbat lite! Cash is king, right? Dock har jag inte så överdrivet mycket pengar, typ 150 kr. Haha. Im a rich girl nananana. Ska jobba lite mer snart, ska bara baka lite först. Hörs!


min tumme har blivit alldeles förstörd av att plocka igräs från stenplattorna :((((

give me give me





Okej. Ge mig allt nu. Skjortan SKA jag ha, väskan och plånboken också, dom svarta jeansen och den randiga "slapp" tröjan också, sen ska vi inte ens prata om skinjackan, åh my gooood. Hellre skulle jag vilja ha kenzas skinjacka, den jag stod och dregla över och sen när man kom hem samma dag såg jag att Minea köpt en, hahaha ärligt, dåligt avensjuk, soft att spotta upp 2 k sådär liksom, hej minea jag tror jag kommer sno din jacka. Hehe.

Its the climb

tja, softar lite framför Glee, värdens bästa serie alltså, lagade mat förut, improviserade lite men det vart bra ändå, jag är kung på pasta carbonara, jappjapp. Hejdå.


Här har vi anledning till att man kollar på Glee, åh min fina pojkvänn ♥
Puck är det bästa med hela serien, hehe

all day all night what the fuck


döööö

tja, ligger i soffan och kollar på glee, har legat här HELA dagen, mår så jävla urk. Gjorde det igår också men idag är det värre, jag skulle inte bli förvånad om jag hade feber, men jag ska friska till mig snart med lite mat om jag får i mig något eftersom jag mår så illa, sen imorgon drar jag in till stan med amanda, min fina älskade saknade vän ♥

Men snart börjar skolan, om lite mer än två veckor och då får jag träffa henne och mina andra favoriter varje dag, det är det ända jag ser framemot gällande skolan! Dessutom har jag hört att tvåan är riktigt jobbig, mmm vad peppad man blir, jag som verkligen kämpade mig genom ettan, 3 betyg låg lite skört till i slutet men värst var matten som jag var tvungen att göra prov på skolavslutningen, bra som man är klarade man det, och nu ingen mer matte, eveeeer, jamen vad dåligt skönt!!!! halleeelulja.



RSS 2.0